Elektromontāža, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Elektrozemgale, SIA

Tērvetes 67b, Jelgava, LV-3008
Elektromontāža, elektroinstalācija

Elema, SIA

Varavīksnes gatve 12, Rīga, LV-1082

Elfa, SIA

"Viesturi" , Kandava, Tukuma nov., LV-3120
Elektromontāža , mērījumi, projektēšana, elektromateriālu tirdzniecība., Elektromontāža , augstsprieguma un zemsprieguma līniju, transformatoru apakšstaciju, kabeļu līniju būvniecība

Elfa, SIA, Filiāle

Elkšņi, "Indras" , Elkšņu pagasts, Jēkabpils nov., LV-5217

Elko, SIA

Krustkalni, Apiņu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111

Elkoms I, SIA

Ungurpils, Liepu 8, Alojas pagasts, Limbažu nov. LV-4064
Apraksts:

"Elkoms I" - elektromontāža, elektroinstalācijas ierīkošana, ugunsdrošības signalizācija, apsardzes signalizācija, video novērošanas uzstādīšana.

Elpoli, SIA

Jelgavas 1v, Daugavpils LV-5404
Apraksts:

SIA "Elpoli" veic konsultāciju, saskaņošanu, montāžu, objektu nodošanu pilnīgā gatavībā, elektroiekārtu iestatīšanu, ekspluatāciju, remontu, tehnisko apkopi, izpilda pilnu elektromērījumu kompleksu. Veicam elektroiekārtu, zibensnovedēju un pārsprieguma aizsardzības sistēmu, zemējuma, elektroenerģijas uzskaites iekārtu, elektroskapju un sadales iekārtu montāžu, pārbaudi un objektu nodošanu ekspluatācijā.

Elpot, IK

Gauja, Ozona 9, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163

Elrun, SIA

Atmodas 4, Rēzekne, LV-4604
Sertificēti elektromontāžas darbi Rēzeknē, elektroietaišu izbūves darbu veikšana un būvuzraudzība, pacēlāju nomas pakalpojumi, kabeļlīniju un gaisvadu montāža, elektriskie mērījumi, ielu apgaismojuma izbūve, remonts, apkope, kabeļu bojājumu konstatēšana un novēršana, elektroinstalācijas ierīkošana, mini iekrāvēju pakalpojumi, auto
ZL.LV iesaka

Elteks, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Elektromontāžas uzņēmums “Elteks” dibināts 1991. gadā. Uzņēmums ir nodrošināts ar savu autotransportu, iekraušanas, rakšanas, pacelšanas un citām iekārtām, mehānismiem un mērinstrumentiem. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus atbilstoši ikviena pasūtītāja vajadzībām un vēlmēm, ievērojot uzņēmuma pamatvērtības ikdienas darbā ar klientiem un sadarbības partneriem. SIA Elteks nodarbojas ar visu veidu elektromontāžas darbiem ar spriegumu līdz 20 kV (gaisvadu līnijas, kabeļu līnijas, transformatoru apakšstacijas un sadales punkti, visu veidu būvju elektroinstalācija, zibensaizsardzība un pārsprieguma aizsardzība), automātikas un elektropiedziņas montāžu, elektrosadaļu un metālizstrādājumu izgatavošanu, ugunsdzēsības un apsardzes signalizācijas, telefonu, televīzijas un datoru tīklu montāžu, elektrotehniskajiem mērījumiem, kā arī būvuzraudzību.